2014. május 13., kedd

Bátor Kicsi Lelkek

A facebook-on találtam egy történetet, amit szeretnék megőrizni magamnak, és talán ti is szeretni fogjátok. Egy amerikai 8 éves kisfiú szülei írták, aki nemrég halt meg rákban. A facebookra magyarul egy másik házaspár tette fel, akik nemrég vesztették el ugyanígy kislányukat, Bogikát. Bejegyzésük nyilvános, ezért merem megosztani itt is.
https://www.facebook.com/bogikagyogyulasaert?fref=ts

Kedves Barátaim (for English, please scroll down),
néhány napja egy Csodálatos Kisfiú követte Bogikát a Mennyországba. Ethen (Richardson) 8 éves amerikai kisfiú ugyanazokkal a bajkeverőkkel küzdött, mint Bogika ... Ethen Édesanyja és Édesapja egy gyönyörű történetben írta le ezeknek a Kicsi Lelkeknek a küldetését, melyet magyarra fordítva az alábbiakban olvashattok. Köszönet érte!
Köszönettel, Tisztelettel, Szeretettel és végtelen Hittel,
Bogika, Zsuzsi, Attila

“Nem is olyan régen, volt egy Kicsi Lélek a Mennyországban aki újra és újra rácsodálkozott a Világra. Különösen a Szeretet tetszett neki, és ezt gyakran el is mondta Istennek. Egy napon viszont a Kicsi Lélek szomorú volt, ezen a napon a Kicsi Lélek szenvedni látta a Világot. Elment Istenhez és megkérdezte: "Miért történnek a rossz dolgok, miért szenved a Világ?" Isten elgondolkodott egy pillanatra, majd így válaszolt: "Kicsi Lélek, ne szomorkodj! A szenvedés amit látsz, megnyitja a Szeretetet az emberek szívében." A Kicsi Lélek összezavarodott, "Mire gondolsz?" kérdezte. Isten így válaszolt: "Észrevetted, hogy a Jóság és a Szeretet a szenvedésből gyökeredzik? Nézd csak meg, hogy mennyi és mennyi ember fog össze, félretéve különböző érdekeiket és mutatják ki Szeretetüket, együttérzésüket azok iránt, akit szenvedni látnak. Minden eltűnik és csak a Szeretet marad." A Kicsi Lélek kezdte megérteni, és figyelmesen hallgatta Isten szavait, "A szenvedő lelkek megnyitják a Szeretetet az emberek szívében, sokkal inkább mint ahogy nap és az eső megnyitja a virágot a magból. Én minden embert végtelen Szeretettel teremtettem, de sajnos a legtöbben bezárják ezt a Szeretetet szívükbe és nehezen osztják meg. Félnek megosztani a Szeretetük ragyogását, mert félnek, hogy megsérülnek. De a szenvedő lélek megnyitja ezt a Szeretetet. El kell hogy mondjam Neked, hogy ez a legnagyobb Csoda. Sok bátor lélek választotta, hogy elmegy a Világba és vállalja a szenvedést azért, hogy megnyissa a Szeretetet, hogy megteremtse ezt a Csodát az egész emberiségnek."

Hirtelen a Kicsi Léleknek csodálatos dolog jutott az eszébe, amit alig bírt magában tartani. Szárnyacskáival izgatottan verdesett és így szólt Istenhez: "Én is bátor vagyok, hadd menjek a Világba! El szeretnék menni a Világba, vállalni a szenvedést, hogy megnyissam a Szeretetet és a Jóságot az emberek szívében! Én is véghez szeretném vinni ezt a Csodát!" Isten elmosolyodott és így szólt: "Bátor Kicsi Lélek vagy tudom, ezért teljesítem a kérésed. És bár nagyon bátor Kicsi Lélek vagy, egyedül ezt nem tudod megcsinálni. Én a kezdetektől tudtam, hogy Te ezt fogod kérni tőlem, ezért én gondosan kiválasztottam számos lelket, akik gondoskodnak rólad az utadon. Ezek a lelkek segítenek majd neked véghezvinni a Csodád, habár ők is osztozni fognak a szenvedésedben. Különösen két lélek fog gondoskodni rólad mindenek felett, segíteni téged és különösen ez a két lélek fog a leginkább szenvedni együtt veled, messze túl a többieken. Ők már választottak nevet is neked." Isten és a Kicsi Lélek egymásra mosolygott, majd átölelték egymást.

Búcsúzóul Isten így szólt: "Ne felejtsd el Kicsi Lélek, hogy én mindig veled leszek. Habár Te választottad ezt a szenvedést, az én erősségem mindig veled lesz. És ha úgy érzed, hogy eljött az idő és eleget szenvedtél, mond ki a szót, gondolj rá és azonnal meggyógyulsz." Ennélfogva a Kicsi Lélek megszületett a világban és szenvedésein keresztül, Isten erősségével, megnyitotta a Szeretetet és a Jóságot az emberek szívében. Sok-sok ember tette félre különböző érdekeit, fogott össze és mutatta ki Szeretetét. Mindenki egyért küzdött, mindenki a Szívéből adott. Akik állandóan elfoglaltak voltak, találtak időt. Sokan rátaláltak az igazi értékekre, sokan újra megtalálták elveszettnek hitt hitüket - sokan visszatértek Istenhez. Az Anyák és az Apák szorosabban ölelték meg Gyermekeiket. Családok és barátok közelebb kerültek egymáshoz. Régi barátok újra egymásra találtak és új barátságok szövődtek. Elvált családok újra egyesültek és minden család több időt töltött egymással. Mindenki imádkozott. Szeretet és Béke uralkodott. Az Életek örökre megváltoztak. És ez jó volt. A Világ jobb lett.

A Csoda megtörtént. Isten elégedett volt.

Bogika véghezvitte a Csodát”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése