2012. december 20., csütörtök

Nagy örömöt hirdetek - December 20, csütörtök


A karácsonyi Szolidaritás

Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög műveit lerontsa.” 1 Jn 3,8

A Sátán üzemcsarnokában több millió bűnt termelnek naponta. Ő ezeket mind felpakolja hatalmas teherszállító repülőkre, felrepíti a mennybe, kiborítja Isten elé, és nevet, nevet, és nevet.
Egyesek teljes munkaidőben dolgoznak a szerelőszalagoknál. Mások felmondanak, s csak néha-néha térnek vissza.
Az üzemben zajló munkamenet minden perce nevetség tárgyává teszi Istent a Sátán előtt. Sátán a bűniparágban dolgozik, mert utálja Isten világosságát, szépségét, tisztaságát és dicsőségét. Semmi sem okoz neki nagyobb örömet, mint ha a teremtmények nem bíznak Teremtőjükben, és nem engedelmeskednek Neki.
A Karácsony ezért örömhír az embernek és örömhír Istennek. „Igaz beszéd ez, és teljes hitelt érdemel: Krisztus Jézus azért jött a világba, hogy a bűnösöket megmentse” (1Tim 1,15). Ez jó hír nekünk.
„Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög műveit lerontsa” 1 Jn 3,8. Ez jó hír Istennek.
Karácsony jó hír Istennek, mert Jézus azért jött, hogy sztrájkra buzdítson a Sátán szerelőcsarnokában. Egyenesen belépett az üzembe, szolidaritásra hívta a hűségeseket, és tömeges munkabeszüntetésbe kezdtek.
A Karácsony felhívás a sztrájkra a bűn üzemcsarnokában. Nincs tárgyalás a vezetőséggel. Nem lehet szó alkuról. Csak eltökélt, rendíthetetlen ellenállás a termeléssel szemben.
A karácsonyi Szolidaritás célja a teherszállító repülők földön tartása. Erőszak alkalmazása nélkül, az Igazság iránti teljes odaadással leleplezi az ördög gyárának életet pusztító működését.
A karácsonyi Szolidaritás nem adja fel az ellenállást, amíg a gyár teljes bezárását el nem éri.
Miután a bűnt elpusztítják, Isten neve megtisztul. Többé senki nem fog nevetni rajta.
Ha meg akarod ajándékozni Istent ezen a karácsonyon, lépj ki az üzemcsarnokból, és soha többé ne menj vissza. Foglald el helyedet a szeretet sztrájkőrségében. Csatlakozz a karácsonyi Szolidaritáshoz, míg Isten neve teljesen meg nem tisztul, és ott áll dicsőségben az igazak gyűrűjében.

Thursday, December 20 – Christmas Solidarity
Good News of Great Joy – Daily Readings for Advent
www.desiringgod.org

2 megjegyzés:

  1. Ez...ez....valami hatalmas!!!!! Néhány napja leteper az,hogy mindent rosszul csinálok.Nem tudatosan,hanem bénán.Így alakul,pedig szeretném jól tenni a dolgomat.Erre itt az Ige,ebbe kapaszkodok:"Krisztus Jézus azért jött a világba, hogy a bűnösöket megmentse” (1Tim 1,15). Ez jó hír nekünk."---nem hagyom magam...
    Mennyire nevethetett a gonosz,hogy elkeserített magam miatt....De ennek most vége!

    VálaszTörlés
  2. Igen, igen, ezt a JÓ HÍRT kellene végre már minden hátsó gondolat nélkül elfogadni. Mert Isten igenis szeret bennünket ilyen bénának, ügyetlennek, csetlő-botlónak.
    Csatlakozom a Szolidaritáshoz és Mammkához! NE HAGYJUK MAGUNKAT!

    VálaszTörlés